Truus Trut & de Terlenka's 

 
Home      Boek      Contact

 

Menufo:
Startpagina (home)
De band (bio)
Platennieuws/videoclips
Reallife soap
Foto's !!!
Gastenboek
Repertoire
Optredens
Blog
Een avond Truus
Vraag informatie
Truus online boeken
Email naar Truus
Technische info
Truus & de pers
Geluidsfragmenten

Hyves

Twitter
Voor informatie & boekingen:
Postbus 52
1733 ZH Nieuwe Niedorp

Tel.  0226 - 412 912
Fax. 0226 - 412 914
info@standby.fm

 

blog (de dagboekpagina van)
Truus Trut & de Terlenka's

Afgelopen zaterdag togen we, na het middagmelken, in onze grote Cadillac naar het wonderschone Veldhoven. Daar staat in de bossen een gigantisch groot klooster, de Koningshof geheten, dat tegenwoordig funktioneert als partycentrum.
Het bedrijf VDH hield daar een mega-bedrijfsfeest, met maar liefst 7000 gasten.
Veel collega-artiesten (zo heet dat, geloof ik), traden daar ook op. Zo zagen we Nick & Simon, Wolter Kroes, Jeroen vd Boom, Kate Ryan, Alex, Zware Jongens, diverse bands, kortom: we kwamen ogen en oren tekort bij het aanschouwen van de artiesten, die wij alleen nog maar van de radio kennen. 't Is maar goed dat Truus stiekem de Story uit de leesmap leest, onze zus kent gelukkig al de bijbehorende gezichten !
In 1 van de lokaties mochten wij met ons kunnen de gasten vermaken en dat lukte wonderwel.
Het was erg gezellig en de single "Stil en verlaten" konden wij maar liefst 3x spelen. Iedereen zong uit volle borst mee !
Omdat we zondag in Helmond moesten zijn voor tv-opnamen voor "Hart voor muziek", hadden we de boerenhulp ingeschakeld (de koeien moeten tenslotte gemolken worden) en konden wij in een leuk hotelletje in Veldhoven blijven.

zondag brachten wij in gezellige familiekring door en we konden op ons gemak naar Helmond afreizen. Hoewel we daar toch bijna nog te laat aankwamen, door een navigatie-missertje van Teun, onze vaste chauffeur van de Terlenka-limo.
Ook daar kwamen we weer allerlei bekende Nederlanders tegen, zoals (alweer) Wolter Kroes, Vader Abraham (ook een idool van ons), Frand Duijts, Stef Ekkel, en: NICK SANDERS, bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden !  Dat is een van de weinig programma's die we van moeder mogen zien, ter lering en vermaak, dus Nick herkenden we wel meteen.
Alleen noemde de presentator van het programma hem heeeel anders, dat snapten we niet zo goed. We stonden te bibberen op onze benen, maar Nick is erg aardig, heel anders dan die kwaaie peer op tv en hij wilde graag met onze Truus op de foto. (Truus moest wel even door de kniŽn, want Nick is niet zo erg lang..)

Moe en voldaan kwamen wij laat op de avond weer terug op de boerderij, waar we nog even bij onze dieren langs zijn gegaan om ze welterusten te zeggen.