Truus Trut & de Terlenka's 

 
Home      Boek      Contact

 

Menufo:
Startpagina (home)
De band (bio)
Platennieuws/videoclips
Reallife soap
Foto's !!!
Gastenboek
Repertoire
Optredens
Blog
Een avond Truus
Vraag informatie
Truus online boeken
Email naar Truus
Technische info
Truus & de pers
Geluidsfragmenten

Hyves

Twitter
Voor informatie & boekingen:
Postbus 52
1733 ZH Nieuwe Niedorp

Tel.  0226 - 412 912
Fax. 0226 - 412 914
info@standby.fm

blog (de dagboekpagina van)
Truus Trut & de Terlenka's

Zaterdag 15 november gingen we naar uit buitenland. Tenminste, zo voelt het als je met de boot van Den Helder naar Texel gaat. Dichtbij en toch ver weg.
Sinds we vorig jaar 2 dagen hebben gespeeld op zo'n grote boot van de TESO, hebben we een trouwe aanhang op dit lieflijke eiland.
Reden voor ons om eens een avondje te organiseren, speciaal voor de Texelaars, of Tesselaars, zoals ze dat daar uitspreken.
We verplaatsten onze huiskamer naar discotheek De Toekomst, in het uitgaanscentrum de Koog, waar meneer Paul van Dijk ons hartelijk welkom heette.
Voor onze gasten deelden wijzelf bij de entree een CBtje uit, om alvast in de stemming te komen, za'k maar zeggen.
Het werd een erg gezellige avond, waarbij ontzettend veel en vooral hard werd meegezongen door jong en oud (oud was overigens zwaar in de meerderheid).
Kortom: een zeer geslaagde avond, aangeboden door ons aan de lokale bevolking. Ach ja, schapen- of koeienboeren, 't schept toch een band he.
We hebben overnacht op 2 plaatsen, een deel van de familie in het pension van de lieve Hetty in Oudeschild en een deel van de broers en neef Toon bij de Stee Okee in Den Burg.
Toen we nog klein waren, zijn we daar weleens met pa en moe geweest, toen was 't nog een echte jeugdherberg gebouw met mega-grote slaapzalen, waar je de hele nacht wakker werd gehouden door 't gesnurk van anderen. Maar sinds een grote verbouwing een paar jaar geleden, is dat heel anders. Keurige slaapkamers voor 2 tot 6 personen, met eigen douche en toilet. Het is er behoorlijk op vooruit gegaan hoor. 
Zondag een klein beetje uitgeslapen. Wel om 7 uur de boerenhulp nog even gebeld om te vragen of alles goed ging met onze dieren, maar we hoefden ons niet druk te maken zeiden ze.

Teun is alweer druk in de weer met de opvolger van 'Stil en verlaten'. Hij had een leuk liedje gevonden van een zangeres die er geen hit mee heeft gehad, maar dat gaat in onze versie zeker anders worden. Er wordt een echt feestliedje van gemaakt, dat helemaal bij ons past.
Niet zo erg ver bij ons vandaan in Ede,  staat een hele professionele studio en die meneer heeft gezegd dat hij het een eer vindt om voor ons iets te maken, dus Teun gaat dat samen met meneer Sjon doen.Teun is daar ff langs gereden toen hij moest storten bij de bank in Arnhem, en hij zag daar allemaal mooie spullen staan. Een hele grote EsEsEL  mengtafel of zoiets. Moet wel een dure zijn, want d'r zitten ongelofelijk veen knopjes en lichtjes op, zei ie.
Afijn, daar hebben wij niet zoveel verstand van.Teun kan 't volgens ons best zelf af met z'n Appel computer en ander speelgoed, maar hij ziet dat toch anders.Vooruitgang noemt ie dat. Jaja, dat zal wel, als 't maar niks kost, want ook wij moeten in deze tijd van recessie de eindjes aan mekaar zien te knopen.

Nou, we gaan weer aan 't werk en straks na werktijd weer lekker muziek maken en het nieuwe liedje oefenen.
Tot later !