Truus Trut & de Terlenka's 

 
Home      Boek      Contact

 

Menufo:
Startpagina (home)
De band (bio)
Platennieuws/videoclips
Reallife soap
Foto's !!!
Gastenboek
Repertoire
Optredens
Blog
Een avond Truus
Vraag informatie
Truus online boeken
Email naar Truus
Technische info
Truus & de pers
Geluidsfragmenten

Hyves

Twitter
Voor informatie & boekingen:
Postbus 52
1733 ZH Nieuwe Niedorp

Tel.  0226 - 412 912
Fax. 0226 - 412 914
info@standby.fm

blog (de dagboekpagina van)
Truus Trut & de Terlenka's

Na het opnemen van de nieuwe single "Nee ik kom niet naar huis vandaag" moest er natuurljik ook weer een clip gemaakt worden, net zoals bij "Stil en verlaten".
Nou is dat bij ons een beetje lastig, want laten we wel wezen, het werk op de boerderij moet ook gewoon doorgaan. Die arme dieren kunnen we niet een hele dag alleen laten, zonder verzorging. Nou kunnen we af en toe wel een beroep doen op de boerenhulp, maar die doen dat ook niet voor niks en dat plaatjes maken is wel leuk, maar 't is natuurlijk niet de bedoeling dat dat veel geld gaat kosten.
We hebben dus afgesproken, dat we het maken van de clipjes zoveel mogelijk combineren met ons dagelijks werk, dan gaat er geen tijd verloren. En volgens ons vinden de kijkers het ook wel interessant om ons in onze dagelijkse omgeving te kunnen zien.

Op tv hebben ze daar ooit een mooie term voor bedacht: een ZOOP (of zoiets).
Afijn, wij vonden dat wel een leuke uitvinding, vandaar dus dat wij van onze clips een soort van mini-zoops maken. Leuk voor de kijker, leuk (en vooral makkelijk) voor ons !

De single komt binnenkort uit. Meneer Sjon uit Ede, die het plaatje met ons heeft opgenomen, is bijna klaar met z'n werk en Teun heeft de videoclip weer geplakt en geknipt in zijn computer.
Meneer Robby, onze platenbaas van de Gooise matras, heeft gezegd dat hij er weer alles aan gaat doen om de single zo snel mogelijk downloodbaar te maken en te promoten bij alle omroepen.
Nou, met TV Oranje zal hij weinig moeite hebben, want onze vorige clip was en is daar ook volop te bewonderen. Ook bij een supergezellig tvprogramma als Hart voor Muziek zullen we wel weer te gast zijn, schatten we zo in.
Wel een hele rit, van de Veluwe naar Helmond, waar dat wordt opgenomen, maar we kunnen dat met die vriendelijke mensen zo uitkienen, dat dat niet ten koste gaat van de verzorging van onze dieren.
Gezellig hoor, zo'n uitje. Vorige keer kwamen we daar Nick van Goeie Tijden tegen (blijkt een Belg te zijn zeg, da's shocking. Wel een heeeel aardige Belg, hij wilde graag met Truus op de foto).
en Vader Abraham, Wolter Kroes, Jeff van Vliet, Frans Duijts (verzin die naam maar eens... )
Hele aardige man trouwens, 't kon best nog eens wat worden tussen Truus en Frans, want Truus vindt 'm stiekem best wel erg leuk....
En Albert West was er ook en nog veel meer BN-ners.

Wij worden trouwens ook al aardig BN, want voordat we het stuk van studio naar onze limo hebben overbrugd, moeten we meestal tientallen foto's met handtekeningen uitdelen.
Erg leuk, zo'n geweldig enthousiaste aanhang !
Dat is best wel even wennen, want ons dagelijks leven thuis is gewoon lekker rustig en knus.
Heel wat anders dan dat hectische gedoe in tv-studio's enzo.
Maar 't went gauw hoor !

Tot later.