Truus Trut & de Terlenka's 

 
Home      Boek      Contact

 

Menufo:
Startpagina (home)
De band (bio)
Platennieuws/videoclips
Reallife soap
Foto's !!!
Gastenboek
Repertoire
Optredens
Blog
Een avond Truus
Vraag informatie
Truus online boeken
Email naar Truus
Technische info
Truus & de pers
Geluidsfragmenten

Hyves

Twitter
Voor informatie & boekingen:
Postbus 52
1733 ZH Nieuwe Niedorp

Tel.  0226 - 412 912
Fax. 0226 - 412 914
info@standby.fm

blog (de dagboekpagina van)
Truus Trut & de Terlenka's

Zo, de mediadrukte rondom onze nieuwe single "Nee ik kom niet naar huis vandaag" is weer losgebroken. Erg leuk hoor, interviews en bezoekjes aan allerlei studio's.
Zo waren we op een vrije zaterdagmiddag ook weer te gast bij Dennis Erhardt van Radio NL.
Altijd gezellig bij Dennis en deze keer hadden we onze platenkoffer meegenomen, omdat Dennis weleens wilde weten wat nou de persoonlijke favorieten van de familie zijn.
En ja, bij elk plaatje hoort een praatje, laat dat maar aan Theo Jr. over.
Hij nam nog nèt niet het programma van Dennis over, maar dat scheelde niet veel !
Je kan wel zien dat Theo jr. goed onderlegd is, want hij praat als Brugman. Nou is Truus ook niet op haar roodgestifte mondje gevallen, dus 't werd een gezellige boel daar bij Radio NL.
Ze hebben daar een zogenaamde 'webcam' in een hoekje van de studio hangen en zo konden wij -de thuisblijvers- mooi meekijken en luisteren met de belevenissen van onze broer en zus.
We hadden de leptop in de stal gezet, zodat ook onze koeien konden meegenieten. Een beetje extra publiek is nooit weg, toch?
Op een bepaald moment moest Dennis even weg in verband met hoge nood en Theo dacht de studio wel even te kunnen runnen. Gelukkig kon Truus daar nog nèt een stokje voor steken, want we weten allemaal wat er gebeurt als je Theo z'n gang laat gaan. Dat wordt een grote puinhoop, want die man is geboren voor het ongeluk. Nee, die moet je eigenlijk rustig in een hoekje zetten en zelfs dan nog gaat het vaak mis.
Hij hoeft maar te kijken en er gebeuren al rare dingen. Heel vreemd. We zijn er nog steeds niet achter van wie hij dat nu geërfd heeft, want onze moeder heeft er geen last van en voor zover wij nog weten had onze vader dat ook niet.
Maar we dwalen af. Truus en Theo hadden een doorsnee van onze platenkast meegenomen.
Zo kwamen Corry Konings, Koos Alberts, Gert & Hermien, Renée de Haan voorbij, elk met het verhaal achter de plaat.
Vreemd genoeg hadden ze ook een dubbel-lp mee van Koos Alberts met 2 dezelfde afbeeldingen.
Bij nader inzien bleken het 2 dezelfde lp's te zijn....
Al met al vond Dennis het wel gezellig, denken wij, want met een grote glimlach zwaaide hij  voor de camera naar ons.

We horen 'Nee, ik kom niet naar huis' regelmatig bij Radio NL en ook de lokale stations doen erg hun best om ons een hit te bezorgen.
Nou, we zijn benieuwd, want er is niks leukers dan na het werk in de bedrijfs-limo te kunnen stappen en ergens een leuk optreden te doen.
We zijn erg benieuwd of meneer Willie Oosterhuis van RTV Oost binnenkort ook weer eens belt met de vraag of we weer naar eens naar Enschede willen afreizen.
Hoewel, we betwijfelen eigenlijk of ze daar na ons vorige bezoek nog wel een beetje happig zijn op onze aanwezigheid. Door een misverstand schenen we diverse malen hinderlijk in en door het beeld te zijn gelopen. Maar ja,. Willie had tevoren gezegd: "Doe maar wat, oe snapt 'r toch niks van".
Zo heeft Teun onbedoeld op de accordeon meegespeeld met een nogal heftig bandje en liep Tinus af en toe Dennie Christian voor de voeten.
Theo Jr. speelde gitaar en Ted toetsen bij een optreden van een beeldschone blonde zangeres en onze Tom was nogal zoekende naar de juiste plek. Maar 't was erg gezellig, dat wel....
Aardige meneer, die Willie. Hij zal vast nog wel bellen, toch ?

Teun is alweer bezig met ons volgende plaatje, want ja we hebben nu de smaak goed te pakken !
Wat 't gaat worden ?  Geen idee, dat horen we wel als hij ons binnenroept om te gaan zingen.

Tot later.