Truus Trut & de Terlenka's 

 
Home      Boek      Contact

 

Menufo:
Startpagina (home)
De band (bio)
Platennieuws/videoclips
Reallife soap
Foto's !!!
Gastenboek
Repertoire
Optredens
Blog
Een avond Truus
Vraag informatie
Truus online boeken
Email naar Truus
Technische info
Truus & de pers
Geluidsfragmenten

Hyves

Twitter
Voor informatie & boekingen:
Postbus 52
1733 ZH Nieuwe Niedorp

Tel.  0226 - 412 912
Fax. 0226 - 412 914
info@standby.fm

blog (de dagboekpagina van)
Truus Trut & de Terlenka's

Vorige week vrijdag hadden we een afspraak in de studio van onze verre neef John Dirne, in het altijd fraaie plaatsje Ede. Voor ons lekker in de buurt, dus dat scheelt ons veel reistijd.
Bij John hebben we ook de single 'Nee, ik kom niet naar huis' opgenomen en die samenwerking beviel erg goed. Zo kwam het, dat we John een paar weken geleden, tijdens een grote bruiloft in de familie, weer tegenkwamen en hem meteen weer hebben gestrikt om samen ons nieuwste idee uit te werken. Nou hij wilde wel, want familie gaat voor alles, nietwaar ?
John is een briljant musicus en producer. Hij werkt bijvoorbeeld ook samen met die Gooise jongens van de Toppers en Gerard Joling, Frans Bauer, onze goede vrienden de Sjonnies en nog veel meer hippe Top 100 artiesten waarvan wij nog nooit hadden gehoord (goeroe Jos, dj Sjan, Roy Geets, Sjon Marks en hij noemde er nog een heleboel).
Afijn, we kwamen om kwart voor 1 bij hem in zijn ontzettend fraaie studio (kijk maar eens op www.whitevilla.nl) en na nog een half uurtje sleutelen aan het arrangement dat Teun zo ongeveer had voorgesteld, gingen we zingen. Omdat wij altijd flink oefenen na het werk ging dat best wel snel allemaal; we waren binnen een uur al klaar, tenminste toen zei John: ''t staat er op hoor'!
Nou ja, we hoorden wel allemaal fraaie zanglijntjes voorbij komen, maar voor ons gevoel was het plaatje nog lang niet af. John zei: 'gaan jullie maar lekker hooien en melken, ik doe de rest wel'.
En ja hoor, 's avonds, vlak voordat we naar bed gingen, kwam er al een mail met het kant-en-klare liedje.Geweldig, zo snel als die jongen werkt. We hebben in de dagen daarna nog even kritisch geluisterd en een paar suggesties gedaan en jawel hoor, hij is nu helemaal zoals wij 'm willen !

Theo jr. is nu via zijn uitgebreide netwerk bezig met een leuk hoesontwerp en intussen zijn we ook begonnen met filmen voor videoclip.
Zaterdag 1 aug. mochten we komen voor TV Oranje zingen bij het Dicky Woodstock-festival. Daar hebben we al een aantal bekende gezichten kunnen strikken om mee te doen in de clip.
Ook heeft Theo al een deal gemaakt met een bedrijf, waarvan we de beschikking krijgen over Teun z'n droomauto: een roze Cadillac Eldorado uit 1959. Zo eentje met van die ontgelofelijk grote vleugels achterop. Afijn, de komende weken zijn we daar nog wel even mee zoet, want je weet: het werk en de dieren op de boerderij gaat altijd voor !

Tot later.