Truus Trut & de Terlenka's 

 
Home      Boek      Contact

 

Menufo:
Startpagina (home)
De band (bio)
Platennieuws/videoclips
Reallife soap
Foto's !!!
Gastenboek
Repertoire
Optredens
Blog
Een avond Truus
Vraag informatie
Truus online boeken
Email naar Truus
Technische info
Truus & de pers
Geluidsfragmenten

Hyves

Twitter
Voor informatie & boekingen:
Postbus 52
1733 ZH Nieuwe Niedorp

Tel.  0226 - 412 912
Fax. 0226 - 412 914
info@standby.fm

blog (de dagboekpagina van)
Truus Trut & de Terlenka's

We moeten toch eens aanleren om wat vaker ons dagboek bij te houden, want het is alweer een tijdje geleden sinds de laatste update.
De single 'Alle leuke jongens' is pas in december uitgekomen, omdat er nogal wat vertraging was ontstaan in het overleg met diverse platenbobo's. Uiteindelijk bleek niemand het aan te durven om het aanstormend mega-succes van Truus op zich af te laten komen, dus concludeerden wij dat he, zoals gewoonlijk, beter is om het dan maar in eigen hand te houden. Truus Trut & de Terlenka's hebben daarom, in samenwerking met de boekers, de single uitgebracht onder het labe TLF MUSIC.Zo heet dat dan he. Dat bleek een gouden greep, want vanaf de eerste dag bleek de single enorm aan te slaan bij alle omroepen en vooral TV Oranje was erg enthousiast. De clip was vanaf de eerste dag niet van de zender af te slaan. Maar ja, wat wil je als de voorzitter van die club een (zij het kleine) rol in de clip heeft he ??
We hebben kosten noch moeite gespaard, en professionele pluggers Dennis en Wim ingehuurd om ons plaatje onder de aandacht te brengen van de landelijke media. Nou, dat heren zijn hun centen meer dan waard hoor. Onze mailbox werd overvoerd met allerlei afspraken die ze maakten met grote regionale stations, waar we werden verwacht om een praatje te komen houden met de DJ van dienst, die natuurlijk ons plaatje zou draaien.

Zo waren we te gast bij LOS (Spakenburg), Optimaal FM, Continu, Bingo FM, Loco FM en natuurlijk de moeder aller Nederlandstalige zenders: Radio NL, waar we op prime-time (koffietijd) gezellig mochten langskomen. En tot onze aangename verbazing, draaiden de DJ's niet alleen 'Alle leuke jongens', maar alle tot nu toe verschenen Truus-plaatjes !
En gezellig dat het is bij zo'n radioprogramma !!!  Als je niet uitkijkt praat je zo maar een uur vol en komen ze niet toe aan andere plaatjes. En overal koffie en gezellige gezichten natuurlijk, erg leuk om te doen. Alleen wel ver rijden met de trekker hoor, van Sneek naar de achterhoek, via Emmen naar Utrecht en ga zo maar door. Dagen ben je onderweg.
Maar we doen het graag hoor, want hoe meer Truus in de lucht, hoe beter !

Deze promotie-tour, zo heet dat, gaat nog door tot half april; dan zijn we te gast bij Sterren.nl.
En tegen die tijd hopen we ook onze allernieuwste single alweer klaar te hebben.
Neef John Dirne is al begonnen met de instrumentale basis en zodra hij klaar is, gaan we in onze eigen Terlenka-studio op ons dooie gemakkie lekker weer de zang opnemen.

Tot later.