Truus Trut & de Terlenka's 

 
Home      Boek      Contact

 

Menufo:
Startpagina (home)
De band (bio)
Platennieuws/videoclips
Reallife soap
Foto's !!!
Gastenboek
Repertoire
Optredens
Blog
Een avond Truus
Vraag informatie
Truus online boeken
Email naar Truus
Technische info
Truus & de pers
Geluidsfragmenten

Hyves

Twitter
Voor informatie & boekingen:
Postbus 52
1733 ZH Nieuwe Niedorp

Tel.  0226 - 412 912
Fax. 0226 - 412 914
info@standby.fm

blog (de dagboekpagina van)
Truus Trut & de Terlenka's

Ach ja, we weten 't, we zouden toch echt ons blog eens wat vaker moeten bijhouden, maar je weet hoe dat gaat, drukdrukdruk met van alles en nog wat. Vooral met ons dagelijks werk, maar daarnaast treden we deze zomer best vaak op en zijn we bezig met nieuwe plaatjes enzo.

We hebben na lange tijd eindelijk weer een teken van leven gehad van onze moeder, die zich Miss Terlenka noemt. Ma verblijft al jaren in Amerika, oftewel de U.S. of A, waar ze ooit met onze vader Theo Terlenka Sr. op vakantie is geweest. Nadat ze weduwe werd is ze daarheen vertrokken in de hoop daar een rijke Amerikaan aan de haak te kunnen slaan. In haar communicatie naar ons toe was ze niet al te nauwgezet, zodat we soms jaren niets van haar vernamen. Wel stuurde ze ons af en toe foto's, maar de laatste is ook al weer van jaren geleden.
Maar het schijnt, dat ze binnenkort weer naar Nederland komt en we zien erg naar haar thuiskomst uit. Want ja, elk paar handen extra verlicht voor ons het werk, nietwaar ?

Afgelopen maanden hebben we diverse leuke optredens gedaan met de familie.
Het zou te ver voeren om ze allemaal te memoreren, maar vooral de optredens in de feesttenten in Drente, Friesland, Marken en Wieringerwaard waren geweldig leuk. Ook ons 'vaste' buitenoptreden in Castricum (de 5e keer), zondag 9 augustus j.l. was weer memorabel.
Erg druk en gezellig. Naar schatting stonden er zo'n 3000 bezoekers voor ons, die alle liedjes van begin tot eind meebrulden.
Heel bijzonder om te zien, dat oud EN jong steeds alle liedjes meezingen, inclusief onze eigen liedjes. We verwachten niet dat iedereen bijvoorbeeld de tekst van 'Paradiso' (Anneke Grönloh) kent, maar we we worden iedere keer verrast door het feit, dat het zelfs een groot deel van de jeugd lukt om luidkeels mee te zingen.

Onze nieuwe single 'Mannen' is ook bijna klaar. Neef John Dirne (die met die fraaie studio in Ede) legt momenteel de laatste hand aan de mix. En hij heeft ook een echte accordeonist laten aanrukken, die ongetwijfeld een erg fraaie finishing touch aan het plaatje gaat geven.
De zang hebben we zelf opgenomen in onze schuur (dank je voor alle tijd,Teun) en John is nu bezig om het arrangement te perfectioneren, zoals hij ook deed met onze vorige singles "Nee, ik kom niet naar huis" en "Alle leuke jongens". Intussen zij wij alweer bezig om een nieuw liedje in de steigers te zetten, zoals dat heet. Ideeën genoeg, nu nog even de tijd vinden voor de uitvoering.


Tot later.