Kies:
Startpagina
Nieuws
Biografie
Videoclips

Foto's
Repertoire
Optredens
Een avond Truus
Vraag informatie
Technische info
Truus & de pers
Email naar Truus

Twitter
Facebook
YouTube

Voor informatie & boekingen:

Postbus 52
1733 ZH Nieuwe Niedorp
Tel.  06 - 5332 6755
info@standbyproductions.nlTechniek

Ondanks de wellicht wat hobbymatige uitstraling van Truus en haar broers, is de organisatie en techniek achter de optredens van Truus & de Terlenka's wel degelijk van zeer professioneel nivo !

De standaard-geluidsinstallatie van Truus is voldoende voor zalen tot ca. 1250 personen.
Voor feesttenten neemt Truus extra geluid mee (eventueel in de vorm van een delay-stack), waarmee 1500 bezoekers kunnen worden 'bediend'.
Verwacht u nog meer bezoekers, dan moet extra geluid worden ingehuurd (uiteraard via Truus te regelen).

Het podium wordt verlicht met LED Par spots, aangevuld met op strategische punten opgestelde schemerlampen uit de inboedel van Truus.
Om een huiselijke sfeer op het podium te creŽren, worden een aantal persoonlijke items meegenomen, zoals onze oer-Hollandse vloerkleedjes, een collectie schilderijtjes en een aantal bijna antieke lp's van onze grote voorbeelden (Henk Wijngaard, Zangeres Zonder Naam, Corry Konings, Ronnie Tober, etc.).

Gewenste podiummaten: minmaal (!) 6 x 4 x 0,8 mtr. in zalen en 8 x 6 x 1 mtr. in tenten en (sport)hallen.
Podium en de mixpositie moeten voldoende afgeschermd worden tegen al te enthousiaste fans van Truus dmv bijvoorbeeld dranghekken.

Voor zalen Standaard heeft de techniek minimaal 1 stroomaansluiting van 32A/380V (5-polig, CEE-form, 5 polig - 3 fasen, 0 en aarde) nodig, maar nog liever 2 van deze aansluitingen (1x 63 Amp. mag ook).
Voor (feest)tenten, sporthallen, etc., waar een grotere geluidsset nodig is, zien wij graag een aggregaat opgesteld staan van ca. 100 KvA, voorzien van een deugdelijk aangebrachte aardpen (!).

UIteraard moeten Truus en haar broers zich terdege voorbereiden op het optreden en in de pauzes even herstellen van de inspanningen. Een gunstig gelegen kleedkamer is daarom een must. Deze kleedkamer moet ruimte bieden aan 9 personen, voorzien zijn van tafel, stoelen, spiegel, warm en koud stromend water en een kledingrek.
Om de kelen te smeren: koffie en thee bij aankomst (en na afloop van het optreden) Voor de pauzes: een sortering gemengde frisdranken (cola, cola light, bitter lemon, Spa blauw en rood), enkele biertjes, een fles Bacardi en een (kleine) fles Citroen-Brandewijn. Uiteraard met bijbehorend glaswerk, opener en ijs. Ook een aantal broodjes p.p. na afloop van het optreden wordt zeer op prijs gesteld.


De crew van Truus & de Terlenka's bestaat uit 3 personen, die meestal erg vroeg van huis gaan en erg laat thuis komen. Wij rekenen er dan ook op, dat u deze 3 personen van een warme maaltijd voorziet voordat de band gaat optreden.

De complete optreed-bijlage wordt meegezonden bij het boekingscontract.
U kunt deze 'rider' ook
HIER downloaden.

 

Boekingen en informatie:

06- 5332 6755
info@standbyproductions.nl     www.standbyproductions.nl